Blijf op de hoogte!

Ton van der Laan

Ton van der Laan
Algemeen directeur, Inventiv

‘Inventiv detacheert medewerkers met kennis van bank- en verzekeringszaken, zowel op individuele basis als in projectverband. We zijn al jaren klant van Radiaal; als wij een geval van loonschade hebben regelen zij dat de kosten verhaald worden. Daar hoeven we niks voor te doen, alleen zo nu en dan wat gegevens verstrekken. Administratief stelt het voor mij als werkgever niks voor, zij doen alles.

Het wil bij ons nog wel eens gebeuren dat iemand een aanrijding heeft, want mensen in detachering zitten veel op de weg. Zo hadden we bijvoorbeeld een medewerker die zes weken uit de running was en iemand die tijdelijk aangepast vervoer nodig had. Alle kosten voor het salaris van de medewerker en voor het aangepaste vervoer heeft Radiaal voor ons verhaald. Dat scheelt mij ontzettend veel tijd en geld.

Dit soort zaken komen natuurlijk niet aan de lopende band voor. Jaarlijks hebben we misschien één of twee verhaalschades en ik zou niet weten waar ik moet zijn om die kosten terug te krijgen. Radiaal heeft er elke dag mee te maken en wij profiteren van die ervaring. Bovendien schatten zij in of een zaak kansrijk is en nemen zij het volledige risico voor hun rekening.